شیر بادام عسلی

تعداد بازدید: 102

بادام شیرین 1 لیوان . آب 4 لیوان . اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری . عسل 1 قاشق غذاخوری

بنا به گزارش آکاایران : طرز تهیه : بادام های شیرین را داخل ظرف آبی بریزید و 8 ساعت خیس دهید ( میتوانید بادام ها را پیش از خیساندن 1 دقیقه داخل آب جوش بریزید و با آب سرد آبکشی کنید تا پوست بادام ها به راحتی جدا شود سپس خیس دهید ).

پس از 8 ساعت بادام ها را آبکشی کنید و داخل میکسر بریزید و 4 لیوان آب سرد را اضافه کنید ( بهتر است از آب معدنی یا آب جوشیده استفاده کنید ) ، بادام ها را بزنید تا زمانی که کف در بالای آن مشاهده شود ، در این مرحله اسانس وانیل و عسل را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر بزنید.

روی ظرفی را با تنظیف بپوشانید ( تنظیف یا پارچه توری را چند تا بزنید ) ، به آرامی مخلوط را از این صافی پارچه ای عبور دهید تا شیر بادام در داخل ظرف جمع شود ( از تفاله های بادام میتوانید برای تهیه حریره ، کیک ، دسر و … استفاده کنید ).

نکته ها : شیر بادام برای افرادی که با لبنیات مشکل دارند بسیار مناسب است ، شیر بادام دارای انواع ویتامین ها ، کلسیم و آهن است و برای سلامت قلب ، استخوان ها ، چشم ، زیبایی پوست و مو ، تناسب اندام ( هر 1 لیوان 60 کالری ) و … کاربرد دارد و جایگزین بسیار خوبی برای شیر است.

استفاده از اسانس وانیل و عسل سلیقه ای است ، میتوانید به شیر بادام تان شیره خرما ، دارچین ، پودر کاکائو و … اضافه کنید ، بسته به غلظتی که میخواهید میتوانید مقدار آب را کمتر یا بیشتر کنید.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image