تعداد بازدید: 97
ترشی انبه یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین ترشیجات محلی جنوب ایران است.
مواد لازم :
انبه سبز نارس : 1 کیلو
سرکه : به مقدار کافی
سیر : نیم کیلو
فلفل قرمز تند : 3 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز : 3 قاشق غذاخوری
سیاه دانه : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
قسمت انتهایی انبه که سیاه است را بیرون آورده و به 4 قسمت جدا نشده تقسیم می کنیم.
سپس به مدت 3 روز در آب نمک قرار می دهیم تا رنگ سبز آن به تیرگی تبدیل شود.
فلفل ها را در تابه بو داده و بعد از خنک شدن آسیاب می کنیم
در این مرحله انبه ها را در صافی گذاشته تا آب آن خشک شود و سپس تخم گشنیز آسیاب شده را درون شکاف انبه ها ریخته و روی آن سیرهای پوست کنده شده را می گذاریم.
برای تزئین در انتهای کار سیاه دانه های بو داده را در لابه لای انبه ها می ریزیم.
در آخر روی تمام انبه ها سرکه ریخته و در ظرف را محکم می بندیم.
بعد از 1 الی 2 هفته این ترشی خوش طعم آماده خوردن می باشد.
نکته مهم :
برای درست کردن این ترشی حتما باید از دستکش استفاده کنید زیر فلفل های بوداده شده بسیار تند بوده و پوست تان را اذیت می کنند.
مطالب تصادفی
- فوت های اصلی یک کیک خانگی تمام عیار
- چگونه شوهرتان را مجذوب کنید؟
- توصیه های کاربردی برای موخوره مو
- رهایی از چین و چروک های اطراف چشم
- 35. ایده های عاشقانه
- آپدیت html هنگام تغییر دیتابیس
- ترس کودک از دکتر
- عروس خانم های کم طاقت بخوانند!
- دکتر کرمانی از نقش باور در کنترل وزن میگوید...
- 49. ایده های عاشقانه