تعداد بازدید: 163
گوشت : نیم کیلو
پیاز : 1 دانه
رب گوچه فرنگی : 1 قاشق سوپخوری
نمک : به مقدار دلخواه
سیب زمینی : 4 عدد
هویج : 2 عدد
جعفری : چند برگ
طرز تهیه :
گوشت بی استخوان را با پیاز خرد کنید و در آبجوش بریزید تا بپزد .سیب زمینی و هویج را تمیز کرده چهار قسمت کنید و آن را در آبگوشت بریزید ، وقتی که سیب زمینی قدری پخت آن را هم با هویج خرد کرده و در کاسه بریزید ، سپس رب گوجه را در آبگوشت ریخته و بگذارید چند جوش بزند آن را از روی آتش برداشته و آبگوشت را در کاسه سیب زمینی و هویج بریزید .