تعداد بازدید: 120
باور کردنش مشکل است، اما اگر پیاز را دوست دارید، اشکنه پیاز را در برنامه غذاییتان بگنجانید. مواد مصرفی در این غذا به اندازه انگشتان یک دست است، اما تخممرغ آن پروتئین مورد نیاز بدن را تامین کرده و پیاز به عنوان یک ضدعفونیکننده، سموم بدن را دفع کرده و بدن را در برابر بیماریهای احتمالی واکسینه میکند. به یاد داشته باشید، تهیه یک غذای خوشمزه با حداقل مواد، کاری دشوار اما ممکن است.
مواد لازم برای 4 نفر
پیاز متوسط: 2عدد، خلالی
روغن: 4 قاشق غذاخوری
زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
تخممرغ: 3-2عدد
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه:
1 - روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 8دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد.
2 - زردچوبه را اضافه کرده و پس از یک دقیقه 2پیمانه آبجوش به آن بیفزایید و با در بسته، روی شعله ملایم 20دقیقه آن را بپزید.
3 - تخممرغها را در یک کاسه شکسته و هم بزنید، سپس به آرامی به اشکنه اضافه کرده و آن را هم بزنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و پس از 5دقیقه آن را با نان سرو کنید.
مطالب تصادفی
- نکاتی برای خوشمزه تر شدن انواع خورش
- چند نکته مهم در پخت مربا که باید بدانید
- الگوریتم تشخیص صحت کد ملی در PHP و جاوا اسکریپت
- گشنیز پلو با کوفته قلقلی
- نکات مهم و طلایی برای نگهداری بهتر لوازم آرایش
- آموزش CSS - انتخابگر ها یا Selectors در CSS
- طرز تهیه پلوی شیرازی
- زندگی کودک هفته بیست ونهم
- چالشهای ناهمگونی در ازدواج
- تالیاتلی پنیردار با کلم بروکلی و ژامبون برای کودک