تعداد بازدید: 94
گوشت ماهیچه گوسفندی 750 گرم
نعناع 200 گرم
جعفری ساطوری شده 200 گرم
شنبلیله 100 گرم
لپه 150 گرم
گوجه سبز 5 عدد
روغن 4 قاشق سوپخوری
پیاز 1 عدد
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
فلفل قدری
نمک قدری
رب گوجه فرنگی قدری
طرز تهیه :
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوئیم و با لپه و پیاز خرد کرده و 5 تا 6 لیوان آب در حرارت ملایم بار می کنیم ، تا کمی گوشت بپزد بعد هسته های گوجه سبزها را بیرون می آوریم و داخل آن می کنیم سپس سبزی (که شامل نیک کیلو نعناع و جعفری است )را تمیز و خرد می کنیم و با روغن کمی سرخ می نمائیم و داخل گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت کاملا بپزد در اواخر طبخ 5 تا 6 عدد سیب زمینی پوست گرفته با کمی نمک و فلفل و زرد چوبه بآن اضافه می کنیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 6 نفر کافیست
مطالب تصادفی
- در صورت احساس غده در سینه چه باید کرد؟
- متا تگ ها برای SEO: یک راهنمای ساده برای مبتدیان
- چرا پایتون زبان برنامه نویسی آینده نیست؟
- 86. ایده های عاشقانه
- طرز تهیه آش ترش
- شیوه ی چاق شدن لاغرها
- نحوه تمیز کردن وایت برد
- زندگی کودک هفته چهارم
- 12روش حیرت انگیز برای جذب کردن دیگران
- دستور پخت رولت شکلاتی با خامه