طرز تهیه آبگوشت کشک

تعداد بازدید: 81

طرز تهیه آبگوشت کشک

گوشت را در مقداری آب می ریزیم و می گذاریم تا جوش بیاید. سپس کف آن را گرفته همراه با پیاز، نخود، لوبیا، فلفل و زردچوبه (در زودپز باشد بهتر است) می گذاریم تا بپزد

● مواد مورد نیاز:

▪ گوشت گوسفند با استخوان: ۵۰۰ گرم؛

▪ نخود و لوبیا سفید خیس کرده: ۱ لیوان؛

▪ پیاز: ۱ عدد؛

▪ زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم؛

▪ کشک جوشانده: ۱ تا ۲ لیوان؛

▪ بادمجان کوچک سرخ شده: ۶ تا ۸ عدد؛

▪ سیب زمینی: ۳ عدد.

● طرز تهیه:

گوشت را در مقداری آب می ریزیم و می گذاریم تا جوش بیاید. سپس کف آن را گرفته همراه با پیاز، نخود، لوبیا، فلفل و زردچوبه (در زودپز باشد بهتر است) می گذاریم تا بپزد.

بعد از پختن گوشت، بادمجان و سیب زمینی را اضافه کرده و با کمی نمک می گذاریم تا بپزد و در آخر کشک را افزوده سرو می کنیم. در صورت تمایل می توان گوشت، نخود و سیب زمینی را کوبید و بادمجان را در کنار آن گذشته و آب گوشت را همراه با کشک و نعنا داغ تزئین و سرو کرد.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image