تعداد بازدید: 83
مرغ=به مقدار لازم
برنج=1 کیلو
لوبیا سبز=به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی=نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را می پزیم. وقتی پخته شده آنرا ریش ریش می کنیم و تمام استخواهای اضافی را جدا می کنیم.سپس آنرا کمی در روغن سرخ می کنیم.کمی رب گوجه را به آن اضافه می کنیم و در آخر لوبیا سبز را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم کمی بپزد و برنجی که از قبل پخته ایم را در قابلمه ریخته و لای آن را مواد آماده شده می گذاریم و کمی روی آن زعفران حل شده در آبجوش می ریزیم و می گذاریم 1 تا 1 و نیم ساعت دم بکشد و با سالاد شیرازی میل فرمایید.