تعداد بازدید: 105
موادلازم
پیاز 1عدد
سیر 1 حبه
گوشت چرخ کرده 100 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
کشمش پلویی یک دوم پیمانه
خلال پسته یک دوم پیمانه
برنج 2 پیمانه
کره 100 گرم
بادام یک دوم پیمانه
آب گوشت 1 پیمانه
روش تهیه:
پیاز و سیر را رنده کنید و با گوشت و مقداری نمک و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید از مخلوط آماده شده کوفته ریزه هایی به اندازه فندق درست کنید و در روغن سرخ یا آب پز نمایید.
حالا کشمش را در آب خیس نمایید تا پف کند.
خلال پسته را نیز چند دقیقه در آب خیس نمایید.
آن گاه برنج را بشویید و آب آن را صاف کنید و با کره تفت دهید.
سپس بادام را اضافه کرده و تفت دهید.
اکنون به برنج به مقدار متناسب آب گوشت یا آب اضافه نمایید و کوفته ریزه ها را به همراه پسته و کشمش لا به لای برنج بریزید و برنج را به شکل کته دم کنید.
مطالب تصادفی
- طرز تهیه خورش هویج
- انواع ترشحات سینه
- آموزش html ، اولین کد
- خونریزی پس از رابطه جنسی خطرناک است!
- تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی
- پیش از قاعدگی حالم خوب نیست
- گرفتن خروجی اکسل (xlsx) با php
- خانم های مراقب این 15 بیماری شایع باشید!
- كارهايی كه خانمهای متاهل بهتر است انجام دهند
- وقتی لوله های رحمی به هم می چسبند