تعداد بازدید: 150
1 لیوان روغن مایع
نصف لیوان ماست
50 گرم زرشک پلویی
1 قاشق غذاخوری شکر
3 عدد زرده تخم مرغ
نصف قاشق مربا خوری زعفران سائیده
500 گرم برنج
نیم کیلو مرغ
50 گرم خلال پسته و بادام
2عدد بادمجان دلمه ای
طرز تهیه :
زرشک را شسته با کمی روغن تفت می دهیم. سپس زعفران و شکر را اضافه کرده مخلوط می کنیم تا شکر به وسیله آبی که در زرشک است حل شود. برنج را خیس کرده و آب را جوش آورده و برنج را آبکش می کنیم، البته کمی زنده تر . دو سوم برنج را در مخلوط ماست و روغن مایع و زعفران و زرده تخم مرغ ریخته و مخلوط می کنیم. مخلوط را در ظرفی که چرب کرده ایم می ریزیم . یک ردیف بادمجان می چینیم ، روی آن یک ردیف خلال پسته و بادام و زرشک می پاشیم. سپس گوشت مرغ را قرار داده ، بقیه برنج را که ساده است می ریزیم. مابقی مایه را دور تا دور ظرف می ریزیم تا به مواد آغشته شود روی آن فویل کشیده در طبقه اول فر با حرارتی 175 سانتیگراد به مدت 1 تا 5/1 ساعت می پزیم. پس از طلائی شدن ته برنج ، آن را با خلال پسته و بادام و زرشک تزئین می کنیم
مطالب تصادفی
- 35. ایده های عاشقانه
- نکات جالب نحوه آرایش کردن برای مراسم های رسمی
- راه های کاهش گرگرفتگی در زنان
- 10 دلیل اصلی خیانت در مردان
- کوکوی لوبیا سبز تبریزی
- طرز تهیه آش دوغ اردبیل
- خونریزی شدید عادت ماهانه طبیعی است؟
- زندگی کودک هفته هجدهم
- جادوی خیار برای سلامت پوست صورت
- شخصیت شناسی از روی رابطه یک مرد با مادرش