تعداد بازدید: 205
یک وعده غذای خوشمزه که بالهای سرخ شده در کف قابلمه خیلی خیلی خوشمزه اند .
آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 40 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو برای 5 نفر :
برنج 3 پیمانه
بال مرغ 15 عدد
باقلا سبز تمیز کرده 275 گرم
شوید خشک به میزان لازم
پیاز رنده شده 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
روش تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو :
ابتدا بالهای مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران مزه دار کنید و به مدت چند ساعت یا اگر می توانید یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.
قابلمه برای برنج را آب کرده و بعد از جوشیدن برنج و باقلا را ریخته کمی که نرم شد آبکشی میکنیم سپس شوید را اضافه می کنیم و مواد را آهسته زیرو رو می کنیم .
حالا قابلمه را چرب کرده و بالها را مرتب می چینیم و بعد برنج را می ریزیم و کمی فشار می دهیم اگه بخواهیم داخل فر بپزیم با فویل می پوشانیم .
چند سوراخ ایجاد کرده و بعد در فر با حرارت 150 به مدت 40 دقیقه می پزیم. یا به صورت معمول روی گاز دم می کنیم.
مطالب تصادفی
- ضرورت های پیش از بارداری را بخوانید
- کوکوی سبزیجات
- نکاتی مهم در طرز تهیه خورش قیمه نذری ماه محرم
- اسلایس کارامل و بادام زمینی
- خورش مرغ و آلو بخارا
- سوپ لوبیا، طرز تهیه ی سوپ لوبیا و گوشت
- هفته ششم
- لکه لباسها را چقدر باید سابید؟!
- چگونه بوى بد ماكروفر را از بين ببريم؟
- چرا مردها از احساساتي بودن زن ها ناراحت ميشوند؟