طرز تهیه پته مرغ

تعداد بازدید: 368

طرز تهیه پته مرغ

یک نوع غذای ساده با مزه ی تند است ولی در صورت دلخواه می توان از فلفل کمتری استفاده کرد.

مواد لازم برای آشپزی آکا:

سینه مرغ چرخ شده 500 گرم

فلفل دلمه ی خرد شده 1 عدد متوسط

سیر خرد شده 4 حبه

برگ گشنیز خرد شده نصف لیوان

فلفل تند کوچک خرد شده 2 عدد

تخم مرغ 1 عدد

مغز نان باگت 5/1 لیوان

پوست لیموی رنده شده 2 قاشق مرباخوری

پیازچه خرد شده 4 قاشق سوپ خوری

نمک به مقدار کافی

روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

طرز تهیه:

سینه مرغ، فلفل ، سیر، برگ گشنیز و خرده های نان را به همراه تخم مرغ در غذا ساز بریزید تا به طور کامل مخلوط شود. سپس این مواد را با پیازچه، پوست لیموی رنده شده و نمک مخلوط کنید.

به دستتان کمی آرد بزنید تا مواد مخلوط شده به دستتان نچسبد. سپس کمی از مخلوط برداشته و به شکل دایره درآورید و در روغن سرخ کنید.

برای تهیه سس این غذا ، سس گوجه فرنگی را با آب لیمو، سیر و فلفل قرمز تند به طور کامل مخلوط کنید و بعد از سرخ کردن، موقع سرو غذا کمی از این سس روی پته ها بریزید.

با مرغ می توان خورش ، سوپ ، کتلت ، قاطی پلو ، غذاهای رژیمی و حتی غذاهای خارجی نیز تهیه کرد.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image