طرز تهیه خورش کلم و گل کلم

تعداد بازدید: 120

طرز تهیه خورش کلم، طرز تهیه خورش گل کلم

این خورش واقعا خوشمزه است و علاوه بر خوشمزگی، برای بدن بسیار مفید بوده و برای صرف وعده هایی مثل شام کاملا مناسب است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

گوشت ماهیچه یا سردست=500 گرم بدون استخوان یا 750 گرم با استخوان

پیاز سرخ کرده=3 قاشق سوپخوری

گل کلم متوسط=1 عدد(در حدود یک کیلو گرم)

آبلیمو=3 تا 4 قاشق سوپخوری

شکر=1 تا 2 قاشق سوپخوری

زعفران سائیده=1 قاشق چاشخوری(یا رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری)

نمک و فلفل=بقدر کافی

طرز تهیه:

گوشت را به قطعات کوچک به اندازه یک گردو خرد کرده،می شوئیم؛سپس آن را با پیاز سرخ کرده، در ظرف مناسبی می ریزیم و در ظرف را بسته روی حرارت ملایم قرار می دهیم. گاهی آنرا بهم می زنیم تا آب گوشت کشیده شود. 2 لیوان آب داخل گوشت ریخته، صبر می کنیم تا گوشت بپزد. در صورتی که آب گوشت کشیده شد و به اندازه کافی پخته نشد،به آن کمی آب گرم اضافه می نماییم. شکر و آبلیمو و زعفران حل شده در آب جوش و یا رب گوجه فرنگی و قدری نمک و فلفل به گوشت می زنیم. گلهای کلم را به قطعات کوچک و به اندازه یک گردو خرد می کنیم. بعد آنها را شسته،داخل گوشت می ریزیم و بهم می زنیم. در ظرف را می گذاریم تا گلهای کلم با حرارت ملایم بپزد. چاشنی و نمک آن را چشیده،اندازه می کنیم. یعنی هر کش مطابق میل خود می تواند این خورش را ترش و شیرین کند؛و آبلیمو و شکر آن را کم و زیاد نماید. خورش بعد از پختن نباید زیاد آب داشته باشد و کلمها زیاد پخته و له شوند.

امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image