تعداد بازدید: 93
مواد لازم :
آرد: 5/2 لیوان
شکر: 2 لیوان
تخممرغ: 3 عدد
پودر کاکائو: دوسوم لیوان
وانیل:یک قاشق چایخوری
شیر: 125 میلیلیتر (نصف لیوان)
ماست: نصف لیوان
بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
جوششیرین: یک قاشق چایخوری
آبجوش: نصف لیوان
روغن مایع: یک لیوان
روش تهیه :
ابتدا روغن مایع، شکر، پودرکاکائو و وانیل را با همزن برقی خوب هم میزنیم ولی باید دقت کنیم که این مخلوط افزایش حجم ندارد.
سپس تخممرغها را یکی یکی به مواد اضافه کرده و پس از اضافه کردن هرکدام 30 ثانیه مواد را هم میزنیم. در این مرحله آبجوش، ماست و شیر را به مواد اضافه کرده و با درجه کند همزن به هم میزنیم چون مایه شل میشود و ممکن است به اطراف بپاشد. وقتی ک مایعات مخلوط شدند آرد، بیکینگپودر و جوششیرین را مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم، ابتدا با درجه کند و سپس با درجه تند همزن مواد را به هم زده و وقتی یکدست شدند داخل قالب گرد 30 سانتیمتری ریخته و به مدت 60 تا 75 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 185 درجه گرم کردهایم، میپزیم.
مطالب تصادفی
- وقتی عصبانی هستید، هرگز غذا نخورید!
- ته چین بال مرغ با باقلا پلو
- کته تره فرنگی
- نکات جالب نحوه آرایش کردن برای مراسم های رسمی
- یک رویه کیک سه سوته درست کنید
- 95. ایده های عاشقانه
- چربیهای قهوهای در خدمت کالریسوزی
- چطور از شل شدن و افتادگی پوست گردن جلوگیری کنید
- ۳۰ راه حل برای کاهش وزن بدن
- چگونه کرم پودرمناسب پوست خودراانتخاب کنيم؟