شور مخلوط

تعداد بازدید: 48

مواد لازم

▪ کرفس‌: یک‌ بوته‌

▪ خیار شور: یک‌ کیلو و نیم‌

▪ گل‌ کلم‌: یک‌ کیلو

▪ پیاز ترشی‌: یک‌ کیلو

▪ فلفل‌ سبز: ۴۰۰ گرم‌

▪ سبزی‌ ترشی‌: یک‌ کیلو و نیم‌

▪ هویج‌ :یک‌ کیلو

▪ سیر: ۳۰۰ گرم‌

▪ نمک‌: به‌ میزان‌ لازم‌

● طرز تهیه‌:

ابتدا در ظرفی‌ آب‌ بریزید و به‌ ازای‌ هر بیست‌لیوان‌ آب‌، دو چهارم‌ لیوان‌ نمک‌ بریزید، سپس‌آب‌ را روی‌ حرارت‌ قرار دهید تا جوش‌ بیاید.پس‌ از آن‌، بگذارید تا آب‌ سرد شود. پس‌مقداری‌ از سبزی‌ها را که‌ از قبل‌ شسته‌ و خردکرده‌اید و در ظرفی‌ که‌ برای‌ شورانداختن‌ در نظرگرفته‌اید، بریزید و مقداری‌ از باقی‌ مواد (گل‌کلم‌،فلفل‌، خیار، پیاز سیر، هویج‌، کرفس‌) را نیز خردکنید و روی‌ سبزی‌ بریزید و به‌ همین‌ ترتیب‌ لایه‌لایه‌ مواد را روی‌ هم‌ قرار دهید، تا ظرف‌تان‌ پرشود. سپس‌ آب‌ نمک‌ را روی‌ مواد بریزید; به‌حدی‌ که‌ ظرف‌ پرشود و در ظرف‌ را محکم‌ ببندید.بهتر است‌ این‌ ظرف‌ را حداقل‌ به‌ مدت‌ دو روز دریک‌ محیط گرم‌ قرار دهید. پس‌ از پانزده‌ روز شورشما جا افتاده‌ و آماده‌ مصرف‌ است‌. توجه‌ داشته‌باشید که‌ سبزی‌ها و باقی‌ موادتان‌ نباید اصلا آب‌داشته‌ باشد و در ظرفتان‌ نیز باید حتما محکم‌ باشد.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image