تعداد بازدید: 35
مواد لازم اندازه
نخود خام نصف لیوان
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
برنج نصف لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز متوسط یک عدد
روغن آب کرده یک استکان
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کوفته کرمانی :
*. برنج و نخود خام را پس از شستن خوب بکوبید و مخلوط کنید.
*. گوش چرخ کرده و تخم مرغ را به این مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
*. پیاز را خرد و در روغن سرخ کنید و رب گوجه و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
*. پس از سرخ شدن ۶ لیوان آب بیافزایید و بگذارید آب به جوش بیاید.
*. با دست از مخلوط اولیه گلوله هایی درست کنید آن ها را یکی یکی به آب در حال جوش اضافه کنید.
*. وقتی کوفته ها گرفت و در آب باز نشد شعله گاز را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا کوفته ها کاملا بپزد.
خواص برنج :
*. از نظر شکل ظاهری به طور کلی دو نوع برنج وجود دارد، نوع هندی که دانۀ دراز است و باریک و خیلی مرغوب که قسمت عمدۀ برنجهای مرغوب صدری ایران از آن نوع می باشد. نوع دوم ژاپنی که دانۀ گرد و ریز است که در ایران به نام برنج گرده معروف می باشد.