کوفته کرمانی

تعداد بازدید: 35

مواد لازم اندازه

نخود خام نصف لیوان

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

برنج نصف لیوان

تخم مرغ ۲ عدد

پیاز متوسط یک عدد

روغن آب کرده یک استکان

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته کرمانی :

*. برنج و نخود خام را پس از شستن خوب بکوبید و مخلوط کنید.

*. گوش چرخ کرده و تخم مرغ را به این مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

*. پیاز را خرد و در روغن سرخ کنید و رب گوجه و زردچوبه را به آن اضافه کنید.

*. پس از سرخ شدن ۶ لیوان آب بیافزایید و بگذارید آب به جوش بیاید.

*. با دست از مخلوط اولیه گلوله هایی درست کنید آن ها را یکی یکی به آب در حال جوش اضافه کنید.

*. وقتی کوفته ها گرفت و در آب باز نشد شعله گاز را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا کوفته ها کاملا بپزد.

خواص برنج :

*. از نظر شکل ظاهری به طور کلی دو نوع برنج وجود دارد، نوع هندی که دانۀ دراز است و باریک و خیلی مرغوب که قسمت عمدۀ برنجهای مرغوب صدری ایران از آن نوع می باشد. نوع دوم ژاپنی که دانۀ گرد و ریز است که در ایران به نام برنج گرده معروف می باشد.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image