تعداد بازدید: 115
یکى از غذا هاى خوشمزه خطه شمال ناز خاتون است . اگر به غذاهاى تهیه شده با بادمجان علاقه مندید حتما این غذا را درست کنید:
مواد لازم:
بادمجان قلمی 8 تا 10 عدد
گوجه فرنگی درشت 4 تا 5 عدد
آب انار 2 لیوان
آبغوره نیم لیوان
گلپر یک قاشق سوپخوری
نعنای خشک نیم قاشق سوپخوری
پیاز رنده شده 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
بادمجانها را در فر یا روی آتش کبابی میکنیم ، در صورت کباب کردن در فر، بادمجانها را در سینی فر می چینیم و سپس فر را با حرارت 400 درجه گرم میکنیم و سینی را به مدت تقریبا" یک ساعت کف فر قرار میدهیم تا بادمجانها کاملا" پخته شوند بعد آنها را پوست میکنیم و ساطوری میکنیم روی گوجه فرنگیها آب جوش میریزیم و پوست آنها را میکنیم و گوشت آنها را خرد میکنیم آب انار و آبقوره را با بادمجان ساطوری مخلوط کرده و میگذاریم آهسته بجوشد و کاملا" به خورد بادمجان برود ، بعد گلپر و نعنا و پیاز رنده شده را در آن میریزیم و بلافاصله از روی آتش برمیداریم و تکههای گوجه فرنگی را داخل آن میریزیم و بهم میزنیم و در ظرف میکشیم ممکن است کمی گردوی چرخ کرده روی آن بپاشیم .
مطالب تصادفی
- 10 راز نگفته آرایشی که صورت تان را زیباتر می کند
- بهترین روش اصلاح ابرو وآموزش صحیح اصلاح ابرو
- هفته سی و نهم
- 37. ایده های عاشقانه
- کوکوى گوشت و سبزى
- پیتزا به شکل ساعت برای کودک
- طرز تهیه صبحانه ساده و مفید برای کودک
- با نیاز های مردتان آشنا شوید!
- پاک کردن لکه سس و لکه روغن ماشین
- کپی لیست فایل های موجود در پوشه ویندوز 10