تعداد بازدید: 40
مواد لازم :
گوجه سبز 1 کیلو
شکر 250 گرم
سرکه 2 پیمانه
دارچین 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
سرکه، دارچین و شکر را داخل ظرفی ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. بعد از جوشیدن گوجه سبز را به مواد اضافه میکنیم و اجازه می دهیم تا یکی دو جوش بخورد سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود و آن را درون ظرف مورد نظر که اکثرا از ظروف شیشه ای استفاده می شود ریخته درب آن را می بندیم و در جای خنک قرار می دهیم. ترشی بعد از چند روز آماده استفاده است.
مطالب تصادفی
- 82. ایده های عاشقانه
- افزودن ستون دلخواه به لیست کاربران وردپرس
- نوشیدنی لیمویی ریحان
- چاق ها از این میوه نخورند!
- ترشی گل کلم
- طرز تهیه پای اسپاگتی
- طرزتهیه باقالی پلو با گوشت گردن
- نکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی
- در ازدواج این تردیدها را جدی بگیرید
- مزایا و معایب رژیم های گیاهی در دوران بارداری