طرز تهیه خورش مرغ و انجیر

تعداد بازدید: 116

مواد لازم:

برای 9 نفر

مرغ 1ونیم کیلو

انجیر 12عدد (خشک و ترجیحا سیاه)

سیر 5حبه

تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری (پودر)

پودر زیره نصف قاشق چایخوری

برگ بو 3عدد

آب مرغ 1ونیم فنجان

پوست لیمو 1قاشق چایخوری (رنده شده)

آبلیمو 2قاشق غذاخوری

روغن به میزان لازم

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

طرز تهیه خورش مرغ و انجیر آشپزی,خورش مرغ,خورش مرغ و انجیر,انواع خورش یا خورشت

طرز تهیه خورش مرغ و انجیر آشپزی,خورش مرغ,خورش مرغ و انجیر,,خورش مرغ,خورش مرغ ترش,خورش مرغ با رب انار,خورش مرغ آلو,خورش مرغ و انار,خورش مرغ ترش با رب انار,خورش مرغ و قارچ,خورش مرغ و آلو,خورش مرغ و بادمجان,خورش مرغ و هویج,انواع خورش یا خورشت

طرز تهیه:

1. ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتیمتر (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. مرغ را شسته و تمیز کنید و به تکه های مساوی خرد کنید. سپس نمک، فلفل، یک برگ بو و نیمی از ادویه جات (پودر تخم گشنیز، پودر دارچین و پودر زیره) را به آن افزوده و درکمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

2. تکه های مرغ را از تابه درآورید و در ظرف مخصوص فر بچینید. پیاز را خلال و سیر را ریز خرد کنید. پیاز، سیر، نیم دیگر ادویه ها و آب مرغ را روی مرغ بدهید و انجیرهای خشک را لابه لای مرغ ها بچینید و روی ظرف را فویل بکشید.

3.ظرف مرغ را 25 دقیقه داخل فر قرار دهید.پس از این مدت از فر در آورید و پوست لیمو و آب لیمو را روی مرغ بدهید و ظرف را بدون فویل دوباره 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا مرغ کاملاً بپزد و برشته شود. بعد از این مدت زمان غذا را از فر درآورید و سرو کنید.

نکات:

1. بهتر است مرغ را از شب داخل مواد طعم دهنده دلخواه و آب پیاز بخوابانید تا خوشمزه تر شود.

2. در صورت تمایل چند عدد قیصی به غذا بیفزایید.

3. این غذا رب ندارد ولی در صورت تمایل میتوانید به آن مقداری زعفران بیفزایید.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image