تعداد بازدید: 58
مواد لازم :
بادمجان : 10 عدد متوسط
گوجه : 500 گرم
فلفل، زرد چوبه و دارچین : به اندازه لازم
سبزی :( شامل جعفری و گشنیز و یک دسته کوچک نعنا) : 700 گرم
تخم مرغ : 5 عدد
سیر : یک بوته
پیاز داغ : 4 قاشق غذاخوری
روغن : به میزان لازم
آبغوره : به اندازه لازم .
طرز تهیه :
سبزی را پاک کنید و بشویید و خرد کنید. بادمجانها را هم پوست بگیرید و نگینی درشت خرد کنید و در آب و نمک قرار دهید. بعد از یک ساعت آنها را در آورید و خشک کرده و سرخ کنید.سبزی خرد شده را هم اضافه کرده و آن را هم سرخ کنید. پیاز و سیر و گوجه را هم نگینی خرد و به مواد قبلی اضافه کنید. همه مواد را سرخ کرده و ادویهها را اضافه کنید و آبغوره را روی آنها ریخته و در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد. بعد تخم مرغها را روی مواد بشکنید و در ظرف را بگذارید و صبر کنید تخم مرغها کاملا بسته شود کمی نمک روی آنها بپاشید. غذای شما آماده مصرف است.
مطالب تصادفی
- گرفتن خروجی exe در tKinter پایتون بدون cmd
- هفته سی و یکم
- مانند حرفه ای ها آرایش کنید
- یک مرد دوست دارد زنش اینها را بداند
- آجیل پلو (غذای هندی)
- متا تگ ها برای SEO: یک راهنمای ساده برای مبتدیان
- از ارتباط خوب تا ازدواج خوب
- جوانهها باعث رشد قد کودکان میشوند
- سوپ پنیر و کلم بروکلی
- نگاه آقایان به زندگی مشترک