کوفته قل قلی فرنگی

تعداد بازدید: 74

مواد لازم جهت تهیه کوفته قل قلی فرنگی برای 8 نفر :

مواد لازم اندازه

تخم مرغ 1 عدد

شیر 3/4 پیمانه

پنیر چدار رنده شده 1 پیمانه

جو پرک 1/2 پیمانه

نمک 1 قاشق چای خوری

گوشت کوبیده شده 500 گرم

کچاب 2/3 پیمانه

شکر قهوه ای 1/4 پیمانه

خردل 1 و 1/2 قاشق چای خوری

روش تهیه کوفته قل قلی فرنگی :

*. فر را در دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

*. دریک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، پنیر، جو و نمک را ترکیب کنید، گوشت کوبیده شده را اضافه کنید.

*. به خوبی مخلوط کنید و این مخلوط را به شکل 8 قرص گوشت کوچک درست کنید.

*. سپس مواد را در یک سینی پخت بزرگ که کمی روغن زده شده است قرار بدید.

*. در یک کاسه کوچک دیگر، کچاب، شکر قهوه ای و خردل را ترکیب کنید.

*. سپس آنها را هم بزنید و روی تمامی قرص نان ها بپاشید.

*. بدون در آنها را به مدت 45 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) بپزید.

خواص خردل :

*. خردل سیاه و خردل سفید هر دو از گیاهان یک ساله، از تیره خاجیها هستند که به طور وحشی در اغلب نقاط جهان می رویند. خردل را می توان به راحتی به وسیله بذر در هر موقع سال کاشت. خردل سفید تا سی سانتیمتر و خردل سیاه تا نود سانتیمتر قد می کشد. لیکن در نقاط گرمسیر طول آنها زیادتر می شود. خود گیاه را همراه با شاهی آبی معمولاً در سالاد و ساندویچ مصرف می کنند لیکن قسمت مهم آن، دانه های تخم آن است که آسیاب کرده آرد خردل ساخته می شود.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image