سوپ لازانیا

تعداد بازدید: 73

سوسیس ایتالیایی (برش خرده به تکه های کوچک) 450 گرم

پیاز (بزرگ - خرد شده) 1 عدد

سیر (رنده شده) 5 حبه

پونه (خشک شده) 1 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری

رب گوجه فرنگی 170 گرم

گوجه فرنگی (خرد شده) 425 گرم

برگ بو 2 عدد

آب مرغ (یا 6 عدد عصاره مرغ حل شده در 6 فنجان آب) 6 فنجان

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

پاستا (پاستا روتینی) 2 فنجان

پنیر ریکوتا 425 گرم

پنیر موزارلا (رنده شده) 2 فنجان

طرز تهیه:

در یک کاسه بزرگ، سوسیس، پیاز، سیر، پونه، فلفل قرمز، رب گوجه فرنگی، گوجه خرد شده، برگ بو و آب مرغ را مخلوط کنید و در آرام پز بریزید و بگذارید به مدت 8-9 ساعت روی حرارت ملایم بپزد.

در سی دقیقه آخر پخت، پاستا را اضافه کنید.

زمانی که برای سرو آماده شد، فر را گرم کنید و کاسه سوپ را به مدت 3-5 دقیقه داخل فر قرار دهید و روی آن یک قاشق از پنیر ریکوتا بریزید و پنیر موزارلا را پراکنده کنید تا پنیرها گرم و آب شوند.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image