طرز تهیه دیگچپه غذای سنتی مشهد

تعداد بازدید: 36

مواد مورد نیاز :

برنج نیم دانه : 250 گرم

شکر : 250 گرم

هل : 10 گرم

شیر : 2 لیتر

زعفران : در صورت دلخواه کمی

طرز تهیه :

برنج نیم دانه را 2-3 ساعت خیس کنید ، آب آن را خالی کرده و برنج را با شیر بگذارید آرام بجوشد تا برنج حالت خمیری پیدا کند.

شکر و هل را اضافه کنید ،سپس شعله را بسیار کم کنید و دم کنی روی دیگ بگذارید و یک ساعت اجازه دهید ،دیگچه دم بکشد.

دیگچه را همانطور گرم در یک ظرف مستطیل شکل به ابعاد 20*30 پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید.

وقتی خنک شد با کارد برش دهید و سرو کنید.

دیگچه در مشهد به عنوان عصرانه یا صبحانه صرف می شود.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image