پلوی علی پاشا( ترکیه)

تعداد بازدید: 96

موادلازم

پیاز 1عدد

سیر 1 حبه

گوشت چرخ کرده 100 گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

کشمش پلویی یک دوم پیمانه

خلال پسته یک دوم پیمانه

برنج 2 پیمانه

کره 100 گرم

بادام یک دوم پیمانه

آب گوشت 1 پیمانه

روش تهیه:

پیاز و سیر را رنده کنید و با گوشت و مقداری نمک و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید از مخلوط آماده شده کوفته ریزه هایی به اندازه فندق درست کنید و در روغن سرخ یا آب پز نمایید.

حالا کشمش را در آب خیس نمایید تا پف کند.

خلال پسته را نیز چند دقیقه در آب خیس نمایید.

آن گاه برنج را بشویید و آب آن را صاف کنید و با کره تفت دهید.

سپس بادام را اضافه کرده و تفت دهید.

اکنون به برنج به مقدار متناسب آب گوشت یا آب اضافه نمایید و کوفته ریزه ها را به همراه پسته و کشمش لا به لای برنج بریزید و برنج را به شکل کته دم کنید.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image