طرز تهیه برنج سرخ شده ی چینی

تعداد بازدید: 112

روغن زیتون ۱قاشق چایخوری

پیاز سبز (ریز خرد شده) ۴ عدد

هویج (ریز خرد شده) ۱عدد

نمک ¼ قاشق چایخوری

تخم مرغ (زده شده) 2 عدد زده شده

نخود فرنگی منجمد ½ فنجان

روغن زیتون ۲قاشق سوپ خوری

برنج پخته شده و سرد شده ۳فنجان

عصاره آب گوشت ۱قالب مکعبی

آب ۲قاشق سوپ خوری

پودر سیر ¼ قاشق چایخوری

سس سویای رقیق ۳قاشق سوپ خوری

روغن کنجد ۲ قاشق چایخوری

ماهی تابه ای بزرگ بردارید، ۱قاشق سوپ خوری روغن زیتون ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. تخم مرغ های زده شده را مختصری بپزید، آنها را از هم جدا کنید. از ظرف خارج کنید و کناری بگذارید.

۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون درون ماهی تابه بریزید. پیاز، هویج و نخود فرنگی به آن اضافه نمائید. به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا سرخ شوند.

عصاره ی مکعبی آب گوشت را در ۲ قاشق سوپ خوری آب حل کنید. درون ماهی تابه ریخته و برنج سرد، پودرسیر، سس سویا و روغن کنجد را به آن بیافزائید. به مدت ۳ دقیقه به آرامی هم بزنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند. این مخلوط را به تکه های تخم مرغ اضافه نمائید و همه را با هم مخلوط کنید.

اضافه نمودن سویا سس بیشتر طعم بیشتری به غذا خواهد داد. ( اضافه نمودن ۱ فنجان گوشت مرغ خرد شده اختیاریست).

سرو کنید و لذت ببرید.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image