پلو با لوبیا قرمز

تعداد بازدید: 274

ترکیب برنج و لوبیا قرمز(Red Beans and Rice) یک طعم فوق العاده داره که تا امتحان نکنید، نمی تواید لذت آن را تصور کنید علاوه بر این لوبیا قرمز از نظر طب قدیم ایران خواص زیادی دارد که برای بدن مفید خواهد بود لوبیل قرمر ادرار آور است و حجم ادرار را زیاد می کند،درمان کننده بیماریهای دستگاه ادراری است،سنگ کلیه را برطرف می کند،سینه و ریه را نرم می کند،آب را از بدن خارج می سازد،لوبیا مقوی قلب است.

مواد لازم:

روغن زیتون 1قاشق غذاخوری

سیر 2 حبه سیر

پیاز 1عدد متوسط

کرفس 1 ساقه

فلفل سبز 1عدد

لوبیا قرمز پخته 2 لیوان پخته

پودر پیاز 1 قاشق چای خوری

نمک 1 قاشق چای خوری

فلفل سیاه 1/4 قاشق مربا خوری

برنج 1 لیوان

کره 1 قاشق غذا خوری

پیازچه تازه 1 قاشق غذا خوری خرد شده

طرز تهیه:

در یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون را بریزید و سیر ، پیاز ، کرفس و فلفل را با حرارت بالا تفت بدهید.

سپس لوبیا قرمز و پودر پیازو نمک ، فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید تا موادتان باهم خوب مخلوط شود و با هم پخته شوند، برای پخت یک لیوان آب به ماهیتابه تان اضافه کنید و 20 دقیقه صبر کنید.

در یک قابلمه مناسب برنجتان را با کره و عصاره مرغ به روش آبکشی بپزید.بعد از آبکشی برنجتان را به مدت 20 دقیقه دم بگذارید، در این مدت باید شعله گازتان خیلی کم باشد . وقتی برنجتان دم کشید، برای سرو غذا در یک بشقاب زیبا ابتدا برنجتان را بریزید و روی آن سس لوبیایتان را بریزد و با پیازچه خردشده آن را تزیین کنید.

دستور پخت از : رابرت ایروین

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image