بادمجان پلو شیرازی

تعداد بازدید: 193

مواد اولیه :

برای 4 نفر

برنج 2پیمانه

مرغ مرغ 300گرم

بادمجان بادمجان 2عدد

پیاز پیاز 1عدد

زرده تخم مرغ 2عدد

زرشک 5قاشق سوپخوری (پلویی)

ماست 5قاشق سوپخوری

شکر 2قاشق غذاخوری

کره 100گرم

سیب زمینی سیب زمینی 2عدد

زعفران به میزان لازم

بادمجان پلو شیرازی

طرز تهیه

1. ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد کرده و با مقداری کره تفت میدهیم .مرغ را جداگانه کمی در کره تفت میدهیم و با اضافه کردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میکنیم.

2. بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقه ای خرد کرده و سرخ میکنیم.

3. زرشک را هم با مقداری کره و شکر تفت میدهیم.حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط کرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بکشد.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image