تعداد بازدید: 89
پودر نارگیل یا نارگیل ریز رنده شده 1/2 لیوان . شکر 3 قاشق غذاخوری . آرد 1 قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ 1 عدد . اسانس بادام 3 قطره . نمک نوک قاشق چایخوری . شکلات برای تزیین
طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
سفیده تخم مرغ و نوک قاشق نمک را داخل کاسه ای بریزید و با دور تند همزن بزنید تا حالتی خامه ای پیدا کند سپس اسانس بادام ، پودر نارگیل ، آرد و شکر را اضافه کنید و مخلوط نمایید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید سپس با قاشق چایخوری مقداری از مایه شیرینی بردارید و بصورت گرد روی سینی بریزید سپس سینی شیرینی ها را داخل فری که از قبل با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و زیرشان طلایی شود.
پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا شیرینی ها سرد شوند سپس از کاغذ جدا کنید ، مقداری شکلات را روی حرارت بخار آب کنید و شیرینی ها را درون شکلات بزنید سپس شیرینی ها را داخل یخچال قرار دهید تا شکلات بسته شود و سرو کنید.
مطالب تصادفی
- طرز تهیه ته چین مرغ " بدون تخم مرغ "
- زندگی کودک هفته چهلم
- 89. ایده های عاشقانه
- مهد کودک قبل از مدرسه خوب است یا بد؟
- شخصیت شناسی از روی رابطه یک مرد با مادرش
- موثرترین راههای سفت کردن پوست بعد از کاهش وزن
- به روان کودک تجاوز نکنید!
- وقتی عصبانی هستید، هرگز غذا نخورید!
- روش تهیهی خورش قیمه قارچ
- چطور دیگران را مجذوب خود کنیم