کتلت مرغ و هویج

تعداد بازدید: 73

مواد لازم (4 نفر)

• گوشت مرغ 400 گرم

• لپه دو سوم لیوان

• تخم‌مرغ 1 عدد

• هویج رنده شده نصف لیوان

• گشنیز تازه 1 لیوان

• گوجه فرنگی متوسط 4 عدد

• پیاز متوسط 1 عدد متوسط

• نمک، فلفل سیاه و زردچوبه

• روغن مخصوص سرخ کردنی 5 قاشق مرباخوری

طرز تهیه

1. ابتدا گوشت مرغ‌ را چرخ کنید. سپس لپه‌ای را که از قبل پخته شده، به همراه پیاز و هویج رنده‌شده، تخم‌مرغ و گشنیز خرد‌شده و ادویه‌ها به آن بیفزایید و با هم ورز بدهید.

2. در تابه‌ای که از قبل روغن مخصوص سرخ کردنی در آن ریخته‌اید و داغ شده است، کتلت ها را سرخ کنید.

3. گوجه‌فرنگی‌های رنده‌شده را با کمی نمک و فلفل مزه‌دار کنید و روی کتلت‌های سرخ شده بریزید.

4. سپس غذا را چند دقیقه‌ای روی حرارت ملایم بگذارید تا گوجه فرنگی ها هم بپزند.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image