کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه

تعداد بازدید: 53

مواد لازم (4 نفر)

• گوشت مرغ چرخ شده: 250 گرم

• ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت: 200 گرم

• گشنیز ریز خرد شده: 1 دسته کوچک

• پیازچه ریز خرد شده: 1 دسته کوچک

• تخم مرغ: 1 عدد

• نمک: به میزان لازم

• روغن برای سرخ کردن: حدود 1 استکان کوچک

طرز تهیه

1. گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک و تخم مرغ خوب مخلوط می کنیم تا تمام مواد یکسان شود.

2. سپس روغن را درون تابه ای گرم کرده و از مایه کتلت با نوک قاشق، یک گردی برمی داریم و با یک چنگال مواد را از قاشق در تابه می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه دو طرف آن سرخ شد با سس کچاپ سرو می کنیم.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image