کوکوی سه رنگ

تعداد بازدید: 55

مواد لازم برای 10 تا 12 نفر:

گوشت چرخ کرده 350 گرم

نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ‌خوری

پیاز داغ 3 قاشق سوپ‌خوری

سبزی کوکوی ریز خرد کرده 500 گرم

تخم مرغ 9 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

زعفران حل کرده یک دوم قاشق چای‌خوری

سیب زمینی پخته و چرخ‌کرده 500 گرم

روغن مایع 150 میلی لیتر

روش تهیه:

* گوشت، نمک، فلفل و ادویه را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید.

* آنگاه رب گوجه فرنگی و پیاز داغ را بیفزایید و 3 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.

* سپس صبر کنید تا گوشت کمی خنک شود.

* آنگاه سبزی کوکو، سه عدد تخم مرغ و نمک، فلفل و زردچوبه را در کاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط کنید.

* در کاسه‌ی دیگری، سیب زمینی، سه عدد تخم مرغ، نمک،‌ فلفل و زعفران را بریزید و با یکدیگر مخلوط نمایید.

* اکنون تابه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید و روغن را در آن داغ کنید.

* حالا مایه‌ی کوکوی سبزی را در آن بریزید و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم نیم پز شود.

* آنگاه مایه‌ی کوکوی گوشت را به آرامی روی کوکوی سبزی بریزید و صاف کنید.

* تابه را در فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا لایه‌ی دوم کوکو هم نیم پز شود.

* اکنون مایه کوکوی سیب زمینی را روی کوکوی گوشت بریزید و صاف کنید.

* دوباره کوکو را در فر بگذارید تا بپزد و طلایی رنگ شود.

* بعد آن را در دیس مناسبی برگردانید و با چاقوی تیزی، به قطعات دلخواه ببرید.

انواع کوکو - تبیان

ویرایش و تلخیص:آکاایران

مواد لازم برای 10 تا 12 نفر:

گوشت چرخ کرده 350 گرم

نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ‌خوری

پیاز داغ 3 قاشق سوپ‌خوری

سبزی کوکوی ریز خرد کرده 500 گرم

تخم مرغ 9 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

زعفران حل کرده یک دوم قاشق چای‌خوری

سیب زمینی پخته و چرخ‌کرده 500 گرم

روغن مایع 150 میلی لیتر

روش تهیه:

* گوشت، نمک، فلفل و ادویه را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید.

* آنگاه رب گوجه فرنگی و پیاز داغ را بیفزایید و 3 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.

* سپس صبر کنید تا گوشت کمی خنک شود.

* آنگاه سبزی کوکو، سه عدد تخم مرغ و نمک، فلفل و زردچوبه را در کاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط کنید.

* در کاسه‌ی دیگری، سیب زمینی، سه عدد تخم مرغ، نمک،‌ فلفل و زعفران را بریزید و با یکدیگر مخلوط نمایید.

* اکنون تابه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید و روغن را در آن داغ کنید.

* حالا مایه‌ی کوکوی سبزی را در آن بریزید و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم نیم پز شود.

* آنگاه مایه‌ی کوکوی گوشت را به آرامی روی کوکوی سبزی بریزید و صاف کنید.

* تابه را در فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا لایه‌ی دوم کوکو هم نیم پز شود.

* اکنون مایه کوکوی سیب زمینی را روی کوکوی گوشت بریزید و صاف کنید.

* دوباره کوکو را در فر بگذارید تا بپزد و طلایی رنگ شود.

* بعد آن را در دیس مناسبی برگردانید و با چاقوی تیزی، به قطعات دلخواه ببرید.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image