طرز تهیه پای اسپاگتی

تعداد بازدید: 82

این غذا یکی از غذاهای محبوب کودکان است که می توانید آن را در منزل تهیه کنید و همه ی خانواده از خوردن آن لذت ببرید.زمان تهیه ی این غذا 15 دقیقه و زمان پخت آن 30 دقیقه است.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

هویج بزرگ ‌2 عدد، ‌پوست کنده و خرد شود

اسپاگتی 250 گرم

سس گوجه فرنگی 400 گرم

پنیر ریکوتا یک پیمانه

تخم ‌مرغ یک عدد

پنیر موزارلای رنده شده یک و یک چهارم پیمانه

گوشت قلقلی چرخ کرده 8 تا 10 عدد

پودر ارگانو یا پودر آویشن یک قاشق چای‌ خوری

نمک و فلفل به اندازه ی لازم

طرز تهیه :

* فر را از پیش روی 350 درجه گرم کنید.

* در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت 8 دقیقه بپزید.

* هویج را به مخلوط اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه ی دیگر آن را بجوشانید.

* مخلوط را درون آبکش ریخته سپس آن را درون کاسه‌ ای منتقل کنید.

* سُس گوجه فرنگی، سه چهارم پنیر موزارلا و ریکوتا را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

* قبل از اضافه کردن تخم‌ مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید تا کمی خنک شود.

* تخم‌ مرغ، گوشت قلقلی، پودر ارگانو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

* مخلوط را درون ظرف مخصوص پای بریزید و مابقی پنیر موزارلا را روی آن بپاشید و آن را درون فر به مدت 20 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که روی آن قهوه‌ ای شود حرارت دهید.

* پای را از درون فر خارج کرده و قبل از برش،‌ 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image