کوکوی اسپاگتی ایتالیایی

تعداد بازدید: 114

قارچ 150 گرم

ماکارونی لوله ای (پخته) 250 گرم

ژامبون گوشت یا مرغ 250 گرم

نخود فرنگی یک پیمانه

فلفل دلمه ای بزرگ خرد شده 1 عدد

شیر نصف لیوان

تخم مرغ 4 عدد

خامه 100گرم

روغن نباتی به مقدار لازم

پنیر رنده شده به مقدار لازم

طرز تهیه:

قارچ ورقه ورقه شده را با روغن نباتی در ماهی تابه تفت دهید. سپس به ترتیب فلفل دلمه ای، ژامبون( گوشت یا مرغ )، نخودفرنگی و ماکارونی را اضافه کرده و تفت دهید. شیر ، خامه و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و روی مواد فوق بریزید. نهایتاً پنیر رنده شده را روی آن بپاشید. در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید. بعد از آب شدن کامل پنیر، غذای شما آماده است.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image