طرز تهیه آبگوشت نعناع جعفری

تعداد بازدید: 92

گوشت ماهیچه گوسفندی 750 گرم

نعناع 200 گرم

جعفری ساطوری شده 200 گرم

شنبلیله 100 گرم

لپه 150 گرم

گوجه سبز 5 عدد

روغن 4 قاشق سوپخوری

پیاز 1 عدد

زردچوبه 1 قاشق مرباخوری

فلفل قدری

نمک قدری

رب گوجه فرنگی قدری

طرز تهیه :

گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوئیم و با لپه و پیاز خرد کرده و 5 تا 6 لیوان آب در حرارت ملایم بار می کنیم ، تا کمی گوشت بپزد بعد هسته های گوجه سبزها را بیرون می آوریم و داخل آن می کنیم سپس سبزی (که شامل نیک کیلو نعناع و جعفری است )را تمیز و خرد می کنیم و با روغن کمی سرخ می نمائیم و داخل گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت کاملا بپزد در اواخر طبخ 5 تا 6 عدد سیب زمینی پوست گرفته با کمی نمک و فلفل و زرد چوبه بآن اضافه می کنیم .

در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 6 نفر کافیست

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image