تعداد بازدید: 51
مواد لازم:
گيلاس 3 کيلو
شکر 5/2 کيلو
وانيل يک سوم قاشق چايخوري
طرز تهيه:
گيلاس ها را بشوئيد و هسته آنها را درآوريد. سپس لابه لاي آنها شکر بپاشيد و بگذاريد يک شب تا صبح، در يک جاي خنک بماند تا آب بيندازد. بعد قابلمه را روي حرارت اجاق قرار دهيد تا با حرارت يکنواخت بجوشد. وانيل را هم به آن اضافه کنيد. وقتي شربت مربا قوام آمد، آن را امتحان کنيد. بعد از آماده شدن مربا آن را از روي حرارت برداريد. شما مي توانيد از گيلاس هاي صورتي رنگ هم به همين صورت مربا تهيه کنيد.
اين مربا هم بسيار خوش رنگ و هم خوشمزه است.
مطالب تصادفی
- تحریک متابولیسم با مواد غذایی ترموژنیک
- 20. ایده های عاشقانه
- ته چین لوبیاسبز
- هفته اول
- ۶ جملهای که برای دوام زندگی زناشویی نباید گفت
- تـأثـیـر رژیـم مـادر بـر جنـسیـت جـنـیـن
- انتخاب جنسیت فرزند قبل از بارداری
- جلوگیری از ناراحت شدن همسر در موقع احساساتی شدنتان
- تعریف شوره سر ، علت شوره و روشهای درمان خانگی
- 22. ایده های عاشقانه