مربای کدو حلوایی

تعداد بازدید: 33

مواد لازم مربای کدو حلوایی :

کدو حلوایی 1 کیلو

شکر 1 کیلو

آب 5/3 پیمانه

آب آهک به مقدار لازم

طرز تهیه مربای کدو حلوایی :

*. کدو را پوست گرفته و تکه تکه می کنیم و به مدت 5 ساعت داخل آب آهک قرار می دهیم.

*. بعد از 5 ساعت در آب سرد گذاشته و چند بار آب آن را عوض می کنیم.

*. بعد دو بار و هر بار به مدت 10 دقیقه کدوها را می جوشانیم و 10 دقیقه در آب سرد قرار می دهیم.

*. آب و شکر را با هم روی حرارت قرار می دهیم تا چند جوش بزند.

*. سپس کدوها را داخل آب و شکری که چند جوش زده باشد قرار می دهیم و صبر می کنیم تا قوام بیاید.

*. در صورت تمایل برای ایجاد طعم و بوی بهتر، چند عدد هل درسته داخل آن می اندازیم.

خواص کدو حلوایی :

*. به علاوه عصاره کدو حلوایی لایه محافظی روی پوست در برابر فاکتورهای محیط زیستی دیگر مثل آلودگی هوا، استرس و دود سیگار ایجاد می کند.بر اساس این گزارش، تخمه های کدو حلوایی به دلیل این که منابع سرشار از عنصر روی و اسیدهای چرب امگا ـ 3 هستند، مهارت و توان مغز را بالا برده و به شما کمک می کنند بهتر و سریع تر فکر کنید، ذهن شما را تیزتر کرده و در عین حال سبب تقویت تراکم استخوان های سالم می شود.اسیدهای چرب موجود در این محصول جالیزی همچنین در از بین بردن چین و چروک های پوست موثر است.کدو حلوایی علاوه بر این ها سرشار از ویتامین C است.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image