تعداد بازدید: 101
برای شما هم پیش آمده که هنگام پخت شیرینی دچار مشکل شوید ؟ اگر بدانید مشکل از کجاست به خوبی می توانید آن را برطرف کنید...
دلایل پهن شدن شیرینی و بیسکو ئیت در سینی فر درهنگام پخت :
1.مواد اولیه ی تهیه ی شیرینی و بیسکویت را با دقت اندازه گیری نکرده اید.
2.درجه حرارت فر به اندازه ی کافی بالا نبوده است. (فر گرمای لازم را نداشته است)
3.مواد اولیه را بیش از حد هم زده اید.
4.شیرینی یا بیسکویت را در سینی داغ چیده اید.
5.در بعضی از شیرینیها اگر مقدار روغن زیاد شود، شیرینی پهن میشود.
دلایل خشک و سفت شدن شیرینی و بیسکو ئیت بعد ازپختن و خنک شدن:
1.باید مواد اولیه را با دقت اندازه گیری کرد. زیرا زیاد شدن مقدار شکر، یکی از دلایل سفت شدن بیسکویت یا شیرینی است.
2.اگر شیرینی به مدت طولانی و با دمای بالا پخته شده باشد. سفت میشود.
3.برای پهن کردن خمیر بیسکویت روی میز کار، از دو ورق کاغذ روغنی استفاده کنید که مجبور به استفاده از آرد نشوید. چون استفاده ی زیاد از آرد باعث سفت و خشک شدن بیسکویت و شیرینی میشود.
4.اگر هنگام تهیه ی خمیر، خمیر را زیاد هم بزنید، خمیربه روغن میافتد و بعد از پخت،شیرینی یا بیسکویت خشک و سفت میشود.
مطالب تصادفی
- نصب اکستنشن های vscode برای برنامه نویسان وب فقط با یک کلیک
- طرز تهیه یک آش مقوی و خوشمزه
- چگونه ماندگاری بوی عطر را زیادتر کنیم؟
- طرز تهیه پای اسپاگتی
- در دوران بارداری حتما قرص آهن مصرف کنید!
- تکمیل خودکار تگ php در vscode
- عروس و دامادهای پیر سر سفره عقد!
- سوپ کوفته گوشت
- علل زایمان زودرس وراههای پیشگیری
- هفته دوازدهم