تعداد بازدید: 78
مواد لازم:
کره: 200 گرم
آرد: 350 گرم
پودر شکر: 50 گرم
پودر بادام: 50 گرم
تخممرغ: یک عدد
وانیل یا دارچین: یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل پای
سیب زرد: 2 عدد درشت
دارچین: 2 قاشق چایخوری
شکر: 100 گرم
پودر بادام: 50 گرم
1 - ابتدا کره را بیرون یخچال گذاشته تا به دمای محیط برسد. آرد، پودر شکر و پودر بادام را داخل کاسهای گود می ریزیم . درصورتیکه بخواهیم با همزن مواد را خمیر کنیم داخل کاسه همزن میریزیم. برای این که خمیر را داخل همزن درست کنیم از پره بادبزنی همزن استفاده می کنیم، در غیراینصورت ،داخل کاسهای ریخته و با نوک انگشتان مواد خمیر را به خورد یکدیگر میدهیم. کره را میان مواد خشک گذاشته و شروع به همزدن مواد میکنیم.
2 - آنقدر مواد را هم میزنیم تا به شکل ماسهای یا پودری (همانطور که در تصویر میبینید) درآید. اگر مواد خمیر شد حتما دمای کره زیاد بوده یا اینکه مقداری از کره ذوب شده است. برای اینکار از کره خنک ولی کاملا نرم استفاده می کنیم. مایعات را همراه تخممرغ و وانیل داخل کاسهای دیگر ریخته و با همزن دستی به هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند. سپس به مواد پودری اضافه میکنیم و همه را توسط همزن یا دست به هم میزنیم تا خمیر شوند.
3 - خمیر حاصل را خیلی ورز نمیدهیم که روغن بیندازد، وقتی به شکلی رسید که در تصویر مشاهده میکنید آن را به شکل گلوله در آورده و داخل کیسه نایلونی قرار میدهیم و بهمدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا خمیر استراحت کند. خمیر را دوباره یک ساعت دیگر از یخچال بیرون میگذاریم تا به دمای محیط برسد.
4 - آنرا به شکل گرد و کاملا منظم توسط وردنه روی سطح آردپاشی شده پهن میکنیم.
5 - قالب مورد نظر را کمی چربمی کنیم و برای گذاشتن خمیر آماده می کنیم. من در اینجا از قالب استیل به شکل سیب استفاده کردهام. خمیر را دور وردنه پیچیده و روی وردنه پهن میکنیم. لبههای خمیر را وردنه میزنیم تا اضافات آن جدا شود.
6 - توسط یک چنگال یا یک وسیله مخصوص همانطور که در تصویر میبینید روی خمیر تعدادی حفره ایجاد میکنیم تا وقتی خمیر پای در فر میپزد پف نکند.
7 - سیبها را به شکل پره پرتقال بسیار نازک برش داده، پودر بادام، دارچین و شکر را به آن اضافه کرده و نیمساعت کنار میگذاریم تا شکر ذوب شده و سس دارچینی به خورد سیبها برود.
8 - سیبها را روی خمیر میچینیم بهطوری که کاملا منظم باشند و خیلی روی یکدیگر قرار نگیرند.
9 - اضافه خمیر را که از اطراف قالب بریده بودیم، دوباره گلوله کرده، پهن میکنیم و روی سیبها به شکل منظم پهن می کنیم.
10 - روی خمیر را با یک عدد زرده تخممرغ که داخل آن مقداری زعفران حلشده ریخـتهایـم، تزئین کرده و بهمدت یک ساعت روی پنجره وسط که از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کردهایم میپزیم.
11-برای تزئین این پای از خمیر مارسیپان استفاده میکنیم. خمیر را به رنگ سبز و یک تکه از آن را به رنگ قهوهای رنگ میکنیم.
12-از رنگ سبز 2 عدد برگ آماده کرده و قسمت قهوهای را به شکل دم سیب فرم میدهیم.
مطالب تصادفی
- با آلوچه و ماهی خورش بپزید!
- نکاتی برای خوشمزه تر شدن انواع خورش
- مشکل تاخیر در قاعدگی و راه درمان
- نکاتی مهم در نگهداری از شلوارهای جین سفید
- برای درمان ترس کودک چه کنیم؟
- کوکوی بادمجان کبابی
- 7 هشدار درباره ازدواج با همکار
- از بین بردن بوی بد یخچال
- روش شست و شوی صحیح پرده ها-یادداشت های یک خانم خانه دار
- خورشت فسنجان خاص و متفاوت