تعداد بازدید: 57
مواد لازم (4 نفر)
• گوشت مرغ چرخ شده: 250 گرم
• ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت: 200 گرم
• گشنیز ریز خرد شده: 1 دسته کوچک
• پیازچه ریز خرد شده: 1 دسته کوچک
• تخم مرغ: 1 عدد
• نمک: به میزان لازم
• روغن برای سرخ کردن: حدود 1 استکان کوچک
طرز تهیه
1. گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک و تخم مرغ خوب مخلوط می کنیم تا تمام مواد یکسان شود.
2. سپس روغن را درون تابه ای گرم کرده و از مایه کتلت با نوک قاشق، یک گردی برمی داریم و با یک چنگال مواد را از قاشق در تابه می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه دو طرف آن سرخ شد با سس کچاپ سرو می کنیم.
مطالب تصادفی
- رازهای یک زرشک پلو خوش طعم که سرآشپزها نمی گویند
- 7 دلیل اینکه همیشه گرسنه هستید
- بدخلقی زنان قبل از قاعدگی
- زبان انگلیسی - درس 1 - خوش آمدگویی
- دوران عقد؛ حرکت بر لبه تیغ
- نکاتی برای کوچک تر و زیباتر نشان دادن بینی با آرایش
- زن جزيي ، مرد کلي
- طرز تهیه نان برای صبحانه کودکان
- آیا تو آن گمشده ام هستی؟
- مشکلات لباس تنگ برای خانم ها