سوپ پیاز فرانسوی با گوشت

تعداد بازدید: 132

کرفس (ساقه کرفس) 2 عدد

روغن کانولا 1 تا 2 قاشق غذاخوری

گوشت گاو (گوشت بدون استخوان کبابی) 1.360 تا 1.815 کیلوگرم

فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری

نمک 1 قاشق چای خوری

آرد 3 قاشق غذاخوری

هویج 4 عدد

سوپ آماده (سوپ پیاز) 1 بسته

طرز تهیه:

در یک کاسه کوچک، آرد، نمک و فلفل را مخلوط کنید.

تکه چربی های بزرگ گوشت را بگیرید و داخل ظرف آرد و نمک قرار دهید و بغلتانید.

روغن را داخل یک قابلمه بزرگ داغ کنید و گوشت را روی حرارت متوسط تفت دهید تا برشته شود. در صورت نیاز روغن بیشتری اضافه کنید و بعد از داخل روغن بیرون بیاورید و کنار بگذارید.

هویج و کرفس را به روغن اضافه کنید و تفت دهید.

سوپ را با نصف فنجان آب به آرام پز اضافه کنید و هم بزنید. سپس گوشت را داخل آرام پز بگذارید و سبزیجات را روی آن قرار دهید و بگذارید به مدت 10 ساعت روی حرارت پایین بپزند.

وقتی گوشت پخت، آن را تکه کنید و چربی های آن را بگیرید و با سوپی که در آرام پز آماده کردید، سرو نمایید.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image