آبگوشتی با طعم جدید

تعداد بازدید: 118

آبگوشت از غذاهای لذیذ ایرانی است ، اما امروزه بسیاری از بیماران و بویژه سالمندان مجاز به خوردن گوشت قرمز نیستند . به همین دلیل سرآشپز ما امروز روش تهیه یک آبگوشت با استفاده از مرغ را آموش می دهد .

مواد لازم :

مرغ متوسط : یک عدد

لپه : یک فنجان سرخالی

پیاز متوسط : یک عدد

مغز لیمو عمانی : یک قاشق سوپخوری

آب گوجه فرنگی: یک فنجان

رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری

سیب زمینی : ۵ عدد

نمک و فلفل : به مقدار لازم

روش تهیه :

مرغ را پس از پوست کندن چهار قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود.

پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید.

مرغ سرخ شده را با ۴ لیوان آب ، زردچوبه ، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید.

در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی را پوست گرفته و با کمی نمک ، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه کنید .

بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image