تعداد بازدید: 34
ابتدا مرغ را به همراه برنج و هویج خرد شده و نخود سبز را می گذاریم بپزد سپس با حرارت کم وقتی نیم پز شد...
ران مرغ 1عدد
برنج 2 قاشق سوپخوری
هویج 1عدد
نخود سبز 2 قاشق
سیب زمینی 1 عدد کوچک
گوجه فرنگی 1 عدد کوچک
جعفری خرد شده 1 قاشق
نمک مقداری
طرز تهیه :
ابتدا مرغ را به همراه برنج و هویج خرد شده و نخود سبز را می گذاریم بپزد سپس با حرارت کم وقتی نیم پز شد سیب زمینی خرد شده و جعفری را به آن اضافه کرده می گذاریم تا کاملاً سوپ ما جا بیفتد و آماده خوردن شود.
مطالب تصادفی
- 98. ایده های عاشقانه
- آش کشک، مخصوص افطار
- تابستان و پوستهای برنزه
- رازهای یک زرشک پلو خوش طعم که سرآشپزها نمی گویند
- چند اشتباه رایج در "اتو کشیدن موها"
- تفاوت بارداری دوقلو با تک قلو
- عفونت واژن در زنان؛ درمان و پیشگیری
- سوپ جو و معرفی انواع آن
- کدام روش برای برنزه شدن مناسب تره؟
- اول بخوانید، بعد موهایتان را رنگ کنید