کوفته آلو شیرازی

تعداد بازدید: 37

مواد لازم اندازه

ماست پر چرب کم نمک ۵۰۰ گرم ماست

کره نرم ۵۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

آرد ۲۰۰ گرم

گندم آسیاب شده ۸۰ گرم

نمک به مقدار لازم

آلو ۲۴ عدد

قند ۲۴ عدد

برای کره خشخاش به مقدار لازم

کره ۱۰۰ گرم

شکر ۴ قاشق غذاخوری

خشخاش ۴۰ گرم

طرز تهیه کوفته آلو شیرازی :

*. ماست را با کره، تخم مرغ و کمی نمک خوب قاطی کنید، بعد با آرد و گندم آسیاب شده ورز دهید تا خمیر شود.

*. به مدت ۲۰ تا ۲۵ ذقیه در یخچال قرار دهید. در این بین آلهای شسته شده را به دو قسمت تقسیم کنید.

*. هسته را درآورد و جای هسته را با یک حبه قبد پر کنید. در قابلمه بزرگی آب را با کمی نمک به جوش بیاورید.

*. خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام از قسمت ها را روی تخته آرد زده شده.

*. به قطعات استوانه ای شکل ۳ سانتی درآورده و هر کدام را به ۶ قسمت تقسیم کنید. به طوری که در آخر ۲۴ کوفته به دست آید.

*. با دست های آردی هر کدام از قطعات خمیر را به آرامی دور آلو گلوله کنید. گلوله ها )کوفته ها( را در آب جوش بیاندازید.

*. بهتر است گلوله ها را در دو مرحله در آب چوش بیاندازید. گلوله ها نباید زیاد پخته شود. وقتی در روی آب شناور شدند.

*. شعله گاز را کم کنید و بگذاریید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. در این میان کره و شکر را در ماهیتابه کوچکی کاراملیزه کنید.

*. خشخاش را به آن اضافه کرده، کوفته ها را با کف گیر از قابلمه درآورده و در بشقابی قرار دهید.

توصیه :

*. به جای خشخاش می توانید آرد سوخاری یا مخلوط شکر و دارچین استفاده کنید.

خواص ماست :

*. ماست انواع کوفته - بسیار خوبی برای جذب پروتئین است. در هر250 میلی لیتر ماست تقریبا 14- 10 گرم پروتئین موجود می‌شد، که تقریبا برابر با 20 درصد نیاز روزانه است.ماست می‌تواند باعث کاهش کلسترول خون شود. این ممکن است به علت تأثیر فعالیت باکتریهای زنده و سهولت متابولیسم کلسترول باشد.در کودکانی که دچار بیماری سوء جذب هستند، ماست به جذب دو ترکیب مهم غذایی پروتئینها و مواد معدنی کمک می‌کند. اسید لاکتیک موجود در ماست باعث سهولت جذب و هضم این ترکیبات مغذی می‌شود.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image