سوپ تاکو

تعداد بازدید: 36

پیاز (خرد شده) 1 عدد

گوشت چرخ کرده 450 گرم

کنسرو لوبیا (لوبیا قرمز - لوبیا سفید - لوبیا چیتی) 3 عدد

کنسرو ذرت 1 عدد

کنسرو گوجه فرنگی (مخلوط شده با فلفل سبز خرد شده شیرین) 1 عدد

ادویه تاکو 1 بسته

سس سالاد به مقدار لازم

طرز تهیه:

گوشت و پیاز را درون مقدار کمی روغن تفت دهید تا گوشت پخته و قهوه ای شود.

سپس با باقی مواد تشکیل دهنده داخل یک قابلمه قرار دهید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و بعد اجازه دهید به مدت 15-20 دقیقه آرام بجوشد سپس در صورت تمایل روی آن خامه ترش،چیپس تورتیلا و پنیر رنده شده قرار دهید و سرو نمایید.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image