امروز

یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۸

مواد لازم:

  • ۲ فنجان برنج باسماتی شسته شده
  • ۳ فنجان آب
  • ۲ بسته ادویه پلویی

برای مواد داخلی کبه:

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • ۲ عدد پیاز متوسط
  • نیم کیلو گوشت چرخ کرده گوسفندی
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر کاری
  • ۲ بسته گالینابلانکای حل شده در آب
  • ۳ قاشق غذاخوری دانه کاج سرخ شده
  • ۲ قاشق غذاخوری کشمش
  • یک چهارم فنجان شوید تازه ریزخرد شده
  • ۲ فنجان روغن نباتی به منظور سرخ کردن کبه ها

طرز تهیه:

داخل قابلمه ای برنج،آب و ادویه پلویی را ریخته آن را به منظور جوشیدنش هم زده سپس درب را روی قابلمه گذاشته و روی شعله کم برنج را بپزید.بعد از پخت از روی اجاق برداشته و به کناری بگذارید تا به آرامی خنک گردد.سیب زمینی و برنج را له نموده تا به صورت پوره گردند سپس روی آن ها را پوشانده و به کناری بگذارید.دراین بین،روغن را داخل قابلمه متوسطی گرم کرده پیازها را داخلش تا زمانی که تردشوند تفت دهید.گوشت چرخ کرده را نیز اضافه نموده تا زمانی که رنگش قهوه ای طلایی گردد بپزید.به آن پودر کاری،گالینابلانکا،دانه های کاج و کشمش را اضافه کرده و کل مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.بعد از پخت مخلوط گوشت را از روی اجاق برداشته به آن شوید خرد شده را اضافه نموده و بگزارید تا خنک گردد.با دست خیس تکه های متوسطی از مخلوط برنج و سیب زمینی را برداشته  آنها را گرد نموده بعد از بخش وسط چاله ای داخل هر یک بازکرده و داخل این چاله ها را با مخلوط گوشت پر نموده بعد روی آنها را محکم بسته ابتدا فرم گرد به آنها داده و سپس این توپ های برنجی را با فشاردست تخت کرده و به صورت کتلت های گرد در آورید.کبه ها را داخل قابلمه گود حاوی روغن زیاد تا زمانی که طلایی گردند سرخ نمایید.

 

منبع: آشپز خلاق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جملات ناب

هیچ کس نابغه متولد نمی شود، بلکه نابغه می شود. سیمون دو بووار