امروز

چهارشنبه ۰۱ خرداد ۱۳۹۸

آموزش كيك دو رنگ

كيك دو رنگ 

مواد لازم کیک دو رنگ:

شكر: ۱و ۱/۲ پيمانه 
آرد سفيد قنادي: ۲ و ۳/۴ پيمانه

روغن مايع: ۱ پيمانه

تخم مرغ: ۳ عدد
بکینگ پودر: ۱و ۱/۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین: ۲/ ۱ قاشق چایخوری
نمک ۴/ ۱ قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال: ۲ قاشق غذاخوری (در صورت نداشتن آن اسانس پرتقال يك قاشق چايخوري)
اسانس وانيل: ۱ قاشق غذاخوری و يا پودر وانيل ۱/۲ قاشق چايخوري سر صاف 
ماست: ۱و ۱/۴ پيمانه  
کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری  

 طرز تهیه کیک دو رنگ:

  • شكر و تخم مرغ را با هم زن بزنيد يا تا كرم رنگ و غليظ شود.
  • اسانس پرتقال و وانیل را اضافه کنید.
  • روغن مایع را به مواد افزوده و خوب بهم بزنید.
  • آرد و نمک و جوش شیرین را مخلوط و سه بار الک کنید.
  • نیمی از ارد را اضافه کرده و با لیسک ارام هم بزنید.
  • ماست را به مخلوط بالا اضافه کنید.
  • بقیه ارد را افزوده و خوب مخلوط کنید.
  • ۲ پيمانه  از خمیر را در یک کاسه متوسط ريخته و كاكائو را روي خمير الك كرده با ليسك كاكائو را به خورد خمير دهيد.
  • قالب توخالی ۲۵ سانت را چرب و ارد پاشی کرده، خمیر وانیلی را در قالب بریزید.
  • خمیر شکلاتی را روی خمیر وانیلی ریخته و با خلال دندان یا چاقو روی آن حالت مارپیچی ایجاد کنید. 
  • قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید.
  • پس از سرد شدن کیک و خارج کردن از قالب روی آن را با سس شکلاتی یا گاناش روان تزئین کنید.

منبع: رزکیک

جملات ناب

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده. بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”