امروز

یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۸

این روش پخت قلیه ماهی ، شامل همه نکات ریز و کلیدی می باشد که برای پخت این غذا مورد نیاز است.

مواد لازم برای تهیه قلیه ماهی

ماهی: ۱ کیلو
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
تمر هندی: یک دوم بسته
سبزی (گشنیز، شنبلیله): ۱ کیلو (گشنیز ۷۵۰ گرم – شنبلیله ۲۵۰ گرم)
سیر: ۱ بوته
نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه قلیه ماهی

طرز تهیه قلیه ماهی

طرز تهیه قلیه ماهی

ابتدا پیاز را تفت می دهیم و سیر خرد شده را هم به آن اضافه می کنیم تا طلایی رنگ شوند.

سپس سبزی خرد شده را به آن می افزاییم و با هم تفت می دهیم.

تفت دادن مواد را تا آنجا ادامه می دهیم که رنگ آن تیره شود.

سپس نمک و فلفل و زرچوبه و آرد را به آن اضافه می کنیم.

در این مرحله تمر هندی را با آب مخلوط می کنیم و از صافی رد می کنیم تا آب تمر هندی صاف شده ای به دست آید.

بعد از این، آب تمرهندی را به مواد می افزاییم و اجازه می دهیم کمی با هم بپزند.

در ادامه ی طرز تهیه قلیه ماهی، ماهی را که از قبل حدود یک ساعت با سیر و نمک و فلفل مزه دار کرده ایم را در مقداری روغن تفت می دهیم.

بعد از اینکه مواد قلیه به جوش آمد، ماهی تفت داده شده را به آن می افزاییم و اجازه می دهیم با هم بپزند.

حدود ۲۰ دقیقه برای پخت کامل قلیه ماهی کافی است.

اگر آب قلیه کم بود، مقداری آب جوش را به آن اضافه می کنیم به طوری که روی آن را کامل بگیرد.

منبع: نایریکا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جملات ناب

“مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید. این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری” لِس براون