مواد لازم برای بستنی ایتالیایی برای دو نفر :

پودر ژلاتین یک قاشق چایخوری
شیر یک دوم پیمانه
کره بدون نمک  ۶۰ گرم
وانیل شکری ۲ قاشق چایخوری
آب یک قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
پودر شکر یک دوم پیمانه
آب لیمو یک قاشق چایخوری
شربت قند یک قاشق غذاخوری
بیسکویت  ۱۲۰ گرم

بستنی ایتالیایی

طرز تهیه بستنی ایتالیایی:

برای درست کردن بستنی ایتالیایی ابتدا آب را داخل یک کاسه کوچک بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و اجازه دهید تا ۲ الی ۳دقیقه بماند تا نرم شود،پس از آن شیر، کره و وانیل را در قابلمه ای قاطی کرده و روی حرارت ملایم بگذارید.بعد این مواد را آرام به هم زنید تا شیر گرم و کره در آن آب شود.سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و ژلاتین را به آن بیافزایید تا کاملا حل شود،پس از آن بگذارید این مایه خنک شود و چند بار هم بزنید تا سفت نشود.پس از این مراحل سفیده ها را در کاسه بزرگی با همزن دستی یا برقی آنقدر به هم بزنید تا کاملا سفت شود.بعد پودر شکر را کم کم به سفیده ها افزوده و به هم بزنید تا زمانی که رنگ مایع تان کاملا غلیظ شود،در این زمان آبلیمو را نیز به آن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر به هم بزنید. بعد از آن ، ترکیب شیر را که خنک شده کم کم به مواد اضافه کنید و آرام قاطی کنید.
سپس مواد آماده شده را درون دستگاه بستنی ساز بریزید و در صورتی که این دستگاه را در اختیارنداشته باشید مواد را در ظرف پلاستیکی گودی بریزید و آن را در فریزر با درجه بالا بگذارید.

بعد از دو ساعت مواد کم کم سفت می شود،در این زمان آن را از فریزر بیرون آورید و با همزن آن قدربزنید تا نرم و یکدست شود و پس از آن بیسکویت خرد شده را به مواد اضافه کنید.
سپس در ظرف را محکم ببندید و دوباره آن را داخل فریزر با درجه کم قرار دهید.
قبل از مصرف بستنی ، آن را در مایکروویو بگذارید تا کمی نرم شود، برای تزئین می توانید از گیلاس و ویفر استفاده نمایید.

 

منبع: کوک مستر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جملات ناب

رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده!