دلمه چغندرقند عربی

مواد لازم:

  • ۲ کیلوگرم چغندرقند آب پز شده و پوست گرفته شده

مواد لازم برای داخل دلمه چغندرقند:

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • ۳ عدد پیاز بزرگ نگینی خرد شده
  • نیم کیلو گوشت چرخ کرده
  • ۲ فنجان قارچ خرد شده
  • ۱ بسته گالینابلانکا
  • نصف فنجان آب
  • ۲ حبه سیر له شده
  • نصف فنجان گردوی خرد شده
  • یک چهارم فنجان کشمش

مواد لازم برای تهیه سس:

  • ۳ بسته گالینابلانکا
  • ۴ فنجان آب
  • یک و نیم قاشق غذاخوری آرد ذرت حل شده در ۳ قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه:

روغن را داخل ماهی تابه گرم کرده پیازهای خرد شده را داخل آن به مدت ۴ دقیقه تفت دهید.به آن گوشت چرخ کرده و قارچ ها را اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه مخلوطشان را تا زمانی که گوشت مغزپخت شود بپزید.گالینابلانکا را داخل آب حل نموده سیر له شده را به گالینابلانکا اضافه کرده و عصاره سیر و گالینابلانکا را روی گوشت ریخته و مخلوط را روی شعله ملایم به مدت ۴ دقیقه بپزید.گردوی خدر شده و کشمش را به مخلوط اضافه نموده همگی را بخوبی هم زده و بعد از اینکه مخلوط گوشت حاضر شده آن را از روی اجاق برداشته و به کناری بگذارید.داخل چغندر قندها را به کمک قاشق اسکوپ خارج کرده تا گودالی تشکیل شود.(داخل چغندر قند را نگه دارید)سپس داخل چغندرقندها را با مخلوط گوشت پر نموده آنها را داخل سینی فر قرار داده و داخل فری که از قبل در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.برای تهیه سس این دلمه سه بسته گالینابلانکا را با مقداری آب حل نموده به آن آرد حل شده در آب را اضافه کرده تا سس غلیظ تر شود.داخل خارج کرده چغندرقند را خرد کرده به هنگام سرو آنها را روی بشقاب قرارداده سپس چغندرقندهای پخته شده را رویش قرار داده و درنهایت سس را روی چغندرقندها ریخته و غذا را بدین شکل سرو نمایید.

 

 

منبع: آشپز خلاق

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جملات ناب

اگر همه مدل آدم تو رو دوست دارند یک جای کارت غلطه؛ هیچ کس نمی تونه همه رو راضی نگه داره! “پائولو کوئیلو”